Fs's FotoPage
Photography
By: Fs Photobaby

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Jun-2008 02:26 Email | Share | | Bookmark
---indoor Portrait---

Salam...Hai sume..Kali ni gambar ni sebenarnye gambar final aku tapi lecture dah reject..lect nak lagi best..haha..susah jugak nak buat lighting yang macm ni..problem ni selalu tak sharp..hehe...ade sape2 yang nak comment..sile2kan la ye..
wassalam...



Wednesday, 18-Jun-2008 07:06 Email | Share | | Bookmark
NADIM BLOK...perwira Jebat..

Assalammualaikum..
kali ni..aku bagi korang tangok kenangan aku di blok nadim...campus uitm melaka..aku dari part 1 sampai lah part 6 yang dah tua bangka ni duk kat blok ni la..dah jadi kenangan dah..hehe..dah grad..huhu..blok ni best tu..lagi2 dulu siap ade harka lagi..ala yang permain ragbi new zealand kot tak silap aku yang bik semangat tu..best tu at macm tu.haha.lucu pun ade..
tapi ok la..blok ni la byk mengajar aku tentang life di campus..hehe...aku tak aktif pun cz malas..ye la,aku datang nak study bukan nak aktive sgt sal blok ni tapi aku bangga ar ade yang aktiv kan tapi aku tak la kurang hebatnye..hehe...ade la join sikit2..hehe...
ok lah..pada member kat luar tu..gud luck la ye.. ade mase jumpe lagi..ade hayat yang panjang junpe lagi ye...
hidup blok nadim..wing 2 level 2 memang bast..baik punye...





Wednesday, 18-Jun-2008 06:35 Email | Share | | Bookmark
MY DIPLOMA SHOW at UiTM Campus Malacca..

Assalammualaikum..
hai kawan2..haha..hai sume...Kali ni aku bagi korang tgk gambar diploma show aku..gambar tak seberapa la tapi ni la gambar2 final aku..letih tu nak at sume ni...bayangkan 14 gambar yang best nak dihasilka dalam 4 bulan..huhu..tak dapat la..work2 ni sume aku at dalam tempoh ni la..bukan ape,byk sangat kene reject dengan lect..pada kite best tapi bile dah pai kat lect..hampeh..best tu jadi hampeh..sampai la gambar yang terakhir ni..ni je la yang aku dapat hasilkan..usaha penat lelah aku untuk final ni..ni je la yang aku mampu..gambar2 ni sume pada aku best la tapi hakikat nye ade yang tak best..hehe...main tangkap muat je...aku ni minat outdoor photography..yang indor ni kuarng sikit..lagi2 bab model2 ni..huhu...susah beb..huhu..tapi keje punye pasal..wat jugak la...hehe...ape2 nak comment,sila2 kan la...kita belajar dari comment orang baru cepat ingat...kan..hehe... nak dapatkan work ni macm2 kenangan aku lalui..best bile teringat kat kawan2 kelas..haha..mcm2 perangai ade..hehe..oklah,kita berkongsi la pendapat ye..ade sape2 yang mnat fotografi tu kongsi2 la pendapat...dan sume la yang ade fs n email..rajin2 la comment page aku ni...sempaoi je...


hehe...ni la kenanan aku untuk menghasilkan sume work ni..tension tapi best......















Sunday, 4-May-2008 16:42 Email | Share | | Bookmark
The Best Si Photographer In The World...



Monday, 21-Apr-2008 14:51 Email | Share | | Bookmark
Still Life

Pic Ni sy suke sgt..byk makne yang dapat diterapkan dlam gambar ni..pic ni lebih melambang kehidupan manusia..perasaan manusia..kedukaan..kesepian..kesedihan..hidup berseorangan..berjauhan dgn manusia mahupun dgn insan yang tersayang..




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net